Nej, tyvär hon är inte hemma

jag önskar så sjukligt mycke, att jag hade någonstans att ta vägen.
och att det fanns absolut Ingen där när jag kom hem.
att jag vaknade helt ensam, bara för att snacka med mig själv.
och att jag sen stack till jobbet, helt ensam.

fast de funkar inte, för jag hatar att somna helt ensam


ut och in vänt liv man lever, jäkla april!


flippat

Om du skulle fundera på mig någon gång; hur är hon? vad pratar hon om? vad gör hon om dagarna? vad gillar hon att kolla på på tvn? hur klär hon sig? vad tänker hon på? hur sitter hon & äter?
sånt liksom, så kan jag informera fig om förljande;

Jag är en odräglig alkoholist, som strör mina saker omkring mig som en bonde sår vete.
Jag har absolut inga vettiga tankar om livet, jag skriker när jag pratar och jag har ingen respekt för de människor jag möter. Jag har dessutom sinneslag som kan kännas igen hos treåringar och kan inte hantera en vuxen situation på ett normalt sett.
För övrigt kan man inte räkna med att jag ens vet vad en vuxen situation är, eftersom jag är  rätt & slätt DUM i huvudet. Jag förstör för människor i min närhet och jag kan inte umgås med folk på ett normalt sätt, också för att jag är dum i huvudet.
Jag kommer äta upp alla människor jag spenderar tid med innifrån, förstöra deras tankar, visioner, framtids drömmar och liv helt enkelt, och kommer inte ens kunna sympatisera med dom som överlever mig & mitt fruktansvärda jag..
Det värsta av allt med mig, är att P.O inte alls gillar hurdan jag är, och det är ju faktiskt fruktansvärt. jag menar hans tankar spelar så sjukt stor roll för mig, och jag känner direkt att när han inte är nöjd med mig, måste jag direkt ändra på mig!

So, this is the word of my mother.. tack älskling - vi ses hos hades antar jag!
och P.o kan stoppa upp sina rynkiga tankar om mig i asset, för han är INTE min farsa, och han har tydligen INTE fattat att om man talar om hur jag BORDE göra, gör jag antagligen tvärt om!

PEACE - Elsa